Buscador de libros

Busqueda avanzada
Per què no repensem el canibalisme?: portada

Primer capítulo / Extracto [Ver]

  • N° páginas : 144
  • Medidas: 165 x 110 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

Per què no repensem el canibalisme? PIJUAN, ALBERT

Una proposta brutal d'un dels grans autors catalans contemporanis sobre la viabilitat i la sostenibilitat de plantejar el consum de carn humana.

Editorial:
Colección:
BALANDRA
Materia BIC:
FICCIÓN MODERNA Y CONTEMPORÁNEA
ISBN:
978-84-19202-08-6
EAN:
9788419202086
Precio:
13.46 €
Precio con IVA:
14.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

No us perdeu aquesta proposta brutal d’un dels grans autors catalans contemporanis. Des del títol, la veu en primera persona ens bufeteja amb una pregunta directa i desgrana al llarg del llibre el que considera un plantejament factible o, millor, un pla mercantil vàlid i viable. Per resumir molt: per què no comercialitzem i consumim carn humana igual que ho fem amb la d’altres animals? L’opuscle explora, entre altres aspectes, les derivades ètiques, històriques, socials, logístiques, econòmiques i dietètiques que implica dur el projecte a la pràctica. Per acompanyar el text de Pijuan, recuperem Una proposta modesta, el famós pamflet de Swift que funciona aquí com un epíleg asincrònic. Un complement ideal per si, en acabar Per què no repensem el canibalisme?, encara no se us ha regirat l’estómac. Bon profit!


El libro en los medios

Marina Porras reivindica la cruesa

12/02/2023

Aquesta setmana, la Marina Porras, llibretera, crítica literària i professora a la Universitat Pompeu Fabra, troba una excusa per reivindicar la cruesa: la publicació de "Per què no repensem el canibalisme?", un assaig d"Albert Pijuan que acaba de publicar l"editorial Medusa.

Albert Pijuan: "Em menjaria Miquel de Palol. El faria fumat"

08/02/2023

"Per què no repensem el canibalisme?" és un assaig sobre com menjar-nos entre nosaltres que podria salvar el planeta.

L’editorial pirinenca Medusa Editora “repensa” el canibalisme de la mà d’Albert Pijuan

06/02/2023

L"autor de "Franctirador" i "Tsunami" publica un opuscle que defensa el canibalisme com a opció sostenible i viable

Per què no repensem el canibalisme? – Albert Pijuan

06/02/2023

Avançament editorial a Stroligut / Per què no repensem el canibalisme és un opuscle en defensa de l’antropofàgia d’Albert Pijuan. Publicat per l’Editorial Medusa.

Medusa pica alt

19/01/2023

Escrit per: A. Luengo. Obrirà l’any amb un text híbrid d’Albert Pijuan, últim premi de la Crítica, i al març, ‘Muertos, ¿quién os ha muerto’?

Autor: Pijuan, Albert

Nascut a Calafell el 1985, és llicenciat en Ciències Polítiques i en Filosofia. Ha publicat l’inclassificable Ramon Llull. Ara i aquí, el llibre de relats Seguiràs el ritme del fantasma jamaicà i les novel·les El franctirador i Tsunami (Premi Ciutat de Tarragona, Premi Finestres de novel·la, Premi Nacional de la Crítica). Ha publicat i estrenat una quinzena de peces teatrals i dramatúrgiques, algunes de les quals han tingut trajectòria internacional, com Escola de gossos, Nix tu, Simona o Mort d’un pare vietnamita. Ha publicat relats en múltiples reculls i antologies. També ha estat traductor d’autors com Evelyn Waugh, Dalton Trumbo, H. G. Wells i Lara Williams. Ni confirma ni desmenteix que hagi tastat la carn humana.


Otras imágenes del libro