Buscador de libros

Busqueda avanzada
Perdent la por (CAT): portada
  • N° páginas : 72
  • Medidas: 133 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Perdent la por (CAT) FERRET BAIG, ANTON

El plaer estètic i el consol que pot proporcionar la poesia enfront de la por

Editorial:
Colección:
POEMES
Materia BIC:
Poesía de poetas individuales
ISBN:
978-84-19571-15-1
EAN:
9788419571151
Precio:
13.46 €
Precio con IVA:
14.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

La por de morir i la por de viure. La por de fer el ridícul. La por a l'amor i la por al sexe. La por de caure. La por de ballar. La por de ser enterrat viu. La por a la llibertat. La por té moltes pells. 

Com un apotecari tronat que recull les mudes de serp per fer-ne específics, l'autor aplega les carcasses que la por deixa en el seu devastador camí per la vida social, les esmicola amb la mà de morter de la metàfora i les envasa en l'albarel del sonet. 

No se n'està d'observar-ne les escates i membranes per revelar-ne detalls: com es camufla en el llenguatge, com competeix amb el dolor, com s'alia amb la desesperança. També en descriu els hàbits letals: com entra en el nadó, com creix en la infància, com es reprodueix en la maduresa, com impera en la decrepitud. 

Autor: Ferret Baig, Anton

Anton Ferret Baig (Vilafranca del Penedès, 1968) és llicenciat en Filologia Catalana i Comunicació Audiovisual. Treballa a la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura. 'Perdent la por' és el seu primer llibre, però ha publicat alguns poemes a la revista literària #Branca i fa experiments de literatura digital a salnitre.com. Col·labora regularment a L'Eco de Sitges i L'Eco de Ribes.


Otras imágenes del libro