Buscador de libros

Busqueda avanzada
Poemes amb ous ferrats: portada

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 80
  • Medidas: 160 x 200 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

Poemes amb ous ferrats LOPEZ-CARRILLO,JUAN

Amb aquest llibre López-Carrillo ens trasllada a un univers poètic on regna la ironia, l'humor descarnat, el sarcasme i el sexe, que oscil·la de la subtilesa al hardcore

Editorial:
Colección:
MITILENE
Materias:
POESIA;
ISBN:
978-84-120603-6-2
EAN:
9788412060362
Precio:
14.42 €
Precio con IVA:
15.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Els companys del ram de la poesia també són objecte i objectiu dels poemes de López-Carrillo en un exercici sa de riure's de si mateix i del món de capelletes de l'ambient literari, amb les picades d'ullet a la persecució de subvencions, la insuportabilitat d'un cert funcionariat o les misèries pròpies de la societat actual, producte de l'artifici tecnològic.

Autor: López-Carrillo, Juan

Juan López-Carrillo (L’Ampolla, 1960), poeta i narrador. Resideix a Reus des de 1964. Ha treballat en diversos oficis: l’hostaleria, la construcció, les petroquímiques tarragonines i l’administració pública. És autor de diversos llibres de poemes: Los muertos no van al cine, 69/modelo para amar (de poesia visual), Poemax (El Big Bang) i Los años vencidos. Ha col·labora en diverses antologies i llibres: #RelatosEnredados, L’amistat de la memòria, Palabras para Ashraf, Libro libre, La poesia de Gerard Vergés, El origen del mundo, Los versos satíricos, 11 poetes a la vaqueria 1999, etc.