Buscador de libros

Busqueda avanzada
Poemes de Sispony · Poeta confinat: portada

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 96
  • Medidas: 225 x 135 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Poemes de Sispony · Poeta confinat MAYO, NACHO

L'opera prima en català de Nacho Mayo, en dos poemaris que evoquen la natura, l'amor i la quotidianitat del confinament del 2020.

Editorial:
Colección:
POESIA
Materia BIC:
Poesía de poetas individuales
ISBN:
978-84-122385-8-7
EAN:
9788412238587
Precio:
13.46 €
Precio con IVA:
14.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

El present volum recull dos poemaris —Poemes de Sispony i Poeta confinat—, obra de Nacho Mayo, una de les veus menys conegudes de la poesia andorrana actual. Els setanta poemes que inclou constitueixen l’opera prima en català de l’autor. Els seus versos es caracteritzen per la capacitat d’evocar la bellesa d’una quotidianitat en què la natura i l’amor prenen un paper protagonista, especialment als Poemes de Sispony, llibre dedicat sobretot a aquest paratge andorrà i gestat durant més de dos anys. El segon dels poemaris fou elaborat en les setmanes de confinament que es van viure a Andorra durant la primera meitat del 2020. Encara que les hores de reclusió obligada són el leitmotiv dels poemes, l’escriptor s’evadeix de la duresa del dia a dia que l’envolta i és capaç de transmetre un gran optimisme vital, tot acompanyant-lo amb dosis d’humor i d’ironia.

Autor: Mayo, Nacho

Nacho Mayo va néixer a Cadis fa ja massa temps, però, com diu la cançó, un és d’allà on deixa el seu barret, i en els últims setze anys aquest barret descansa a les muntanyes d’Andorra, on observa la vida amb curiositat des de Sispony. El món de l’educació li permet dedicar-se a l’ornitologia i a la poesia. Dedica la resta de temps a col·leccionar errors i a admirar fracassos. El 2014 va publicar Cantos amatorios i el 2017, Heterotermia. Aquesta tercera obra és la primera que escriu en llengua catalana.


Otras imágenes del libro