Buscador de libros

Busqueda avanzada
Polititzacions del malestar: portada
  • N° páginas : 272
  • Medidas: 127 x 200 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Polititzacions del malestar ANCAROLA / GASOL

.

Colección:
CICLOGENESI
Materia BIC:
SOCIEDAD Y CULTURA: GENERAL
ISBN:
978-84-16689-53-8
EAN:
9788416689538
Precio:
19.13 €
Precio con IVA:
19.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Polititzacions del malestar sorgeix de la voluntat d’aprofundir en el malestar des dels processos creatius, per mitjà de diverses experiències artístiques que dibuixen el malestar en la seva dimensió política, col·lectiva, retornant a la societat el que aquesta invisibilitza. D’aquesta manera, es combaten les promeses inabastables de llibertat, prosperitat i felicitat en contrast amb el tractament dels estats d'ànim que no s'accepten socialment: tristesa, ràbia, fàstic, còlera, histèria; amb la medicació com a única alternativa.

El libro en los medios

"Orfidal o art" (Raig Verd) Ara Llegim, 23 desembre 2017

23/12/2017

"Derecho a la angustia. El arte y los procesos creativos como instrumento para canalizar el malestar"

Descargar

Autor: Ancarola, Nora

(Buenos Aires, 1955). És llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Artista visual, viu i treballa a Barcelona des de l’any 1978. A partir de l’any 1998 dirigeix junt amb Marga Ximenez MX ESPAI 1010, espai d’art contemporani de Barcelona, amb la qual també crea MX Edicions 1010 en 2004, que va rebre el Premi a les Iniciatives de l'Associació de Crítics d’Art de Catalunya el 2008. Ha rebut diversos premis i beques i el seu treball professional es realitza en una línia de producció independent i d’investigació.

Autor: Gasol, Daniel

És doctori per la UB. Es defineix com a treballadori que intenta posar en crisi discursos d’una societat capitalista organitzada per poders fàctics que imposen classes socials, sexualitats normatives o treball com a deure moral. S'inicia combinant producció artística i investigació, amb projectes per entendre com es constitueixen les narratives oficials en mitjans de comunicació sobre identitat, proletariat, gènere o relacions socials. El 2021 publica «Art (in)útil: Sobre com el capitalisme desactiva la cultura» (Raig Verd, 2021), la sevi tesi, amb què guanya el premi ACCA a la crítica d’art. El mateix any presenta «Orden Público: Vagos, Maleantes y Peligrosidad Social». Actualment investiga la triangulació religió-ciència-legislació en la criminologia contemporània, l’higienisme social i la política d’Estat. El 2020 obté una beca per estudiar els treballs de vídeo i mecanismes socials del col·lectiu Vídeo-Nou / Servei de Vídeo Comunitari per posar en crisi el relat oficial de la transició espanyola modèlica, projecte que culmina en el llibre «Història no oficial durant la hipotètica transició: el cas Vídeo-Nou / Servei de Vídeo Comunitari» (Raig Verd, 2024).

Autor: Manonelles Moner, Laia

(Lleida, 1976). És doctora en Història de l’art per la Universitat de Barcelona, on actualment és professora agregada interina. És membre dels grups de recerca AASD i Interasia. Centra la seva recerca en l’art d’acció i l’art experimental a la Xina. Una mostra d’aquests estudis són els llibres Arte experimental en China, conversaciones con artistas (Edicions Bellaterra, 2011) i La construcción de la(s) historia(s) del arte contemporáneo en China: conversaciones con comisarios, historiadores y críticos (Edicions Bellaterra, 2017).

Libros relacionados


Otras imágenes del libro