Buscador de libros

Busqueda avanzada
Els quaderns oblidats: portada
  • N° páginas : 400
  • Medidas: 240 x 170 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Els quaderns oblidats GONZALEZ CARRERAS,CECILIA

Amb un estil simple i detallista, Cecilia descriu com es va viure la Primera Guerra Mundial a París, així; com la manera de viatjar i fer turisme al segle xx.

Editorial:
Colección:
NARRATIVA
Materia BIC:
MEMORIAS
Edad recomendada:
Edad de interés: a partir de 13 años
ISBN:
978-84-19890-32-0
EAN:
9788419890320
Precio:
17.31 €
Precio con IVA:
18.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Novembre de 1914. A Cecilia González, la sort li canvia quan doña Isabel Ugarte li proposa treballar per a ella com a senyoreta de companyia.
Cecilia, que fins ara ha treballat com a serventa a casa de la germanastra de la senyora Isabel, passarà els quinze anys següents de la seva vida residint a París i acompanyant la senyora Isabel en els seus viatges per Europa.Cecilia prové d’una família humil d'un poble de la província de Girona, a la frontera amb França, on el seu pare havia estat destinat com a guàrdia de fronteres. Isabel és la primogènita d’una família d’acabalats empresaris peruans que es trasllada a Europa després de la guerra del Pacífic.
A partir de la trobada amb doña Isabel, Cecilia, gaudeix de la vida còmoda de la nova classe social d'acollida, i comencça a relatar el seu dia a dia en uns diaris.

Autor: González Carreras, Cecilia

Neix a Rocabruna (Girona), el 1892, en una família nombrosa, i és la segona de sis germans. Fins els 23 anys treballa de serventa, per a famílies de Barcelona que estiuegen a Camprodon. El novembre de 1914, comença a fer de «señorita de compañía» per a doña Isabel Ugarte, empresària peruana que s’ha traslladat a Europa. És quan comença a escriure els seus diaris. Passa quinze anys a París i torna el 1930 per casar-se amb l’Alejandro (en «Sandro del Molí; Petit»), a Sant Feliu de Pallerols (Girona). L’any següent, tenen el seu únic fill, en Josep Maria, que va fer de músic cinquanta anys. Al 1962 i 1966 neixen els seus nets, Josep i Andreu. Ja no es va moure més del poble i es va dedicar a les feines de casa i ajudar en el molí; fariner de la família. Va morir als 90 anys, el primer de juny del 1982.


Otras imágenes del libro