Buscador de libros

Busqueda avanzada
Qui apagarà aquest incendi?: portada
  • N° páginas : 191
  • Medidas: 145 x 225 mm.
  • Peso: 221 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Qui apagarà aquest incendi? MALM,ANDREAS

Andreas Malm exposa d’una manera brillant i pionera la urgència contemporània de derrotar l’economia fòssil amb mesures revolucionàries.

Editorial:
Traductor:
Aurora Ballester
Colección:
ASSAIG
Materia BIC:
Pensamiento e ideología ecologista
ISBN:
978-84-16855-85-8
EAN:
9788416855858
Precio:
16.35 €
Precio con IVA:
17.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Des del delta del Nil fins als cercles polars, l’informe és aterridor: la Terra s’escalfa en unes proporcions que ens porten avui a la vora del desastre. Andreas Malm posa la història al servei de la justícia climàtica. 'Qui apagarà aquest incendi?' és un exhaustiu i didàctic treball historiogràfic que ressegueix la història recent del capitalisme per deixar palès que l’actual situació d’emergència climàtica no és una simple casualitat o una qüestió lligada amb el domini de l’espècie humana sobre el planeta. Malm assenyala orígens i culpables per dibuixar una sortida a l’atzucac en què es troba actualment el planeta i consegüentment, tota la humanitat. Si no s’actua amb contundència tot seguit, ens diu, tot això no farà sinó empitjorar en pocs anys fins a arribar a situacions límit.

Autor: Malm, Andreas

Andreas Malm és professor associat a la Universitat de Lund, a Suècia. Les seves investigacions se centren principalment en diversos aspectes de la crisi climàtica. És autor de diversos llibres entre els quals destaca 'Fossil Capital: The Rise of Steam Power and the Roots of Global Warming' (Verso, 2016), amb què va guanyar el Deutscher Memorial Prize. Actualment forma part d’un projecte de recerca sobre tecnologies d’emissions negatives que es publicarà a Rutgers University Press.


Otras imágenes del libro