Buscador de libros

Busqueda avanzada
Random Family (CAT): portada

Web Libro

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 570
  • Medidas: 140 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Random Family (CAT) LEBLANC, ADRIAN NICOLE

Darrere de les estadístiques fredes o el sensacionalisme barat sobre el Bronx hi ha la vida real

Editorial:
Traductor:
Octavi Gil Pujol
Colección:
CONTRASTOS
Materia BIC:
BIOGRAFÍA E HISTORIAS REALES
Materia BIC:
PROSA: NO FICCIÓN
Materia BIC:
Reportajes y colección de artículos periodísticos
ISBN:
978-84-19571-25-0
EAN:
9788419571250
Precio:
24.04 €
Precio con IVA:
25.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Darrere de les estadístiques fredes o el sensacionalisme barat sobre el Bronx hi ha la vida, la real, la de les persones concretes. És la que treu a la llum Adrian Nicole LeBlanc després d’una dècada d’investigació i convivència amb una saga familiar porto-riquenya, en un reportatge que s’eleva com un monument literari.

Les persones de Random Family venen drogues, en consumeixen, cometen assassinats, van a la presó, tenen relacions sexuals, s’enamoren, queden embarassades i alimenten els fills. 

El relat comença amb el narcotraficant Boy George i amb una de les seves nòvies, la Jessica, una adolescent apassionada, i amb l’aventura salvatge que viuen combinant l’ambició i la decadència. En paral·lel, el germà petit de la Jessica, en Cesar, i el seu primer amor, la Coco, naufraguen per la inclemència del carrer. Tots quatre queden atrapats entre la supervivència i la mort: els amics són assassinats; la DEA i l’FBI investiguen en Boy George; en Cesar acaba sent un fugitiu; la Jessica i la Coco suporten el sensellarisme, la traïció, la terrible privació de la presó i els danys que provoquen totes les mancances.

Adrian Nicole LeBlanc passa a un segon pla, com un testimoni discret. Tot i això, hi és.


Autor: LeBlanc, Adrian Nicole

Nascuda el 1963, creix a Leominster, la ciutat industrial a prop de Boston coneguda per la indústria del plàstic. El pare, molts anys en fàbriques del sector, acaba sent representant sindical. La mare treballa en un centre de rehabilitació contra les drogues. L’entorn familiar li confereix una marcada sensibilitat social, en què aprofundeix estudiant Sociologia a l’Smith College. Treballadora incansable, també estudia Literatura Contemporània a la Universitat d’Oxford i aconsegueix una beca de periodisme a la Facultat de Dret de Yale. Escriu a diverses publicacions sobre les desigualtats socials que experimenten els col·lectius més vulnerables i marginalitzats. Troba la llavor de Random Family en un clip de Newsday que anuncia el judici d’un famós traficant d’heroïna, Boy George. Mentre cobreix la notícia, coneix les nòvies dels narcotraficants i les converteix en les protagonistes de la història principal del relat.


Otras imágenes del libro