Buscador de libros

Busqueda avanzada
Ser d'esquerres és ser l'últim de la fila (i saber-ho): portada
  • N° páginas : 96
  • Medidas: 1350 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación:
Descargar Ficha Enviar Ficha

Ser d'esquerres és ser l'últim de la fila (i saber-ho) RUFIAN,GABRIEL

L’esquerra ha de lluitar per garantir vides que valguin la pena ser viscudes. Vides en què sigui el treball el que crea riquesa, i no pas els diners.

Editorial:
Colección:
COLECCION MAYOR
Materia BIC:
Ideologías políticas
ISBN:
978-84-9097-683-8
EAN:
9788490976838
Precio:
11.54 €
Precio con IVA:
12.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Vides en què sigui la intel·ligència i el talent intrínsec a tothom allò que triomfi, i no pas l’abús i la llei del més fort. Vides en què imperi que tothom ho tingui tot sense prendre res a ningú, en què importi més el com i el per què que l’on i el qui.
Avui com ahir, l’esquerra, a la recerca eterna de la justícia social, ha de tenir una sòlida base moral que entengui que un món sostingut en el patiment dels no ningú i en la lluita de l’últim contra el penúltim és un món intencionadament mal fet, fruit de moltes derrotes, en què res és casual.

Autor: Rufián, Gabriel

es diplomado en Relaciones Laborales y máster en Dirección de Recursos Humanos por la Universidad Pompeu Fabra. Pertenece a la plataforma Súmate creada en 2013. Activista social, defiende el derecho de autodeterminación de Catalunya. Desde 2016 es diputado por Barcelona del Grupo de Esquerra Republicana en el Congreso de los Diputados.


Otras imágenes del libro