Buscador de libros

Busqueda avanzada
Simone de Beauvoir (versió CATALÀ): portada

Web Libro [Ver]

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 32
  • Medidas: 195 x 240 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Tapa dura
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

Simone de Beauvoir (versió CATALÀ) SANCHEZ MUñOZ,CRISTINA

La biografia il·lustrada de la gran veu del feminisme del segle XX

Editorial:
Traductor:
Carla Pascual Roig
Ilustrador:
Wuji House
Colección:
ELS MEUS PETITS HEROIS
Materia BIC:
Historia y el pasado (infantil/juvenil)
Materia BIC:
Personas y lugares (infantil/juvenil)
Edad recomendada:
Edad de interés: a partir de 5 años
ISBN:
978-84-17822-18-7
EAN:
9788417822187
Precio:
9.52 €
Precio con IVA:
9.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

T’has parat a pensat per què a les nenes els regalen nines per jugar i als nens, no? I per què se les vesteix de rosa i als nens de blau? Simone de Beauvoir va dedicar tota la seva vida a reflexionar i escriure sobre les diferències entre dones i homes i va arribar a la conclusió que no tenen cap mena de sentit. Tot i que molta gent pensava que les dones eren menys llestes, més febles i més porugues que els homes, i que per això no eren capaces de fer les mateixes coses. Simone de Beauvoir és considerada una de les filòsofes més importants del segle XX per haver defensat la igualtat entre dones i homes.

Els Meus Petits Herois és una col·lecció de biografies il·lustrades en les que es rendeix homenatge a les figures de la història que han fet del món un lloc millor.

Autor: Sánchez Muñoz., Cristina

Llicenciada en Dret i Filosofia per la Universitat Autònoma de Madrid (UAM). Doctora en Dret, és professora titular de Filosofia del Dret. Gran especialista de l´obra de Hannah Arendt, destacant la seva contribució als volums col·lectius Critical Assessments on Hannah Arendt (2006), de l’editorial Routledge. En el camp de la teoria feminista contemporània, ha editat Las ciudadanas y lo político (1996), Género y ciudadanía. Revisiones desde el ámbito privado (1999) i Feminismos. Debates teóricos contemporáneos (2001). Directora del Màster i Doctorat en Estudis Interdisciplinars de Gènere a UAM.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro