Buscador de libros

Busqueda avanzada
Sortim de l'UCI: portada
  • N° páginas : 144
  • Medidas: 120 x 170 mm.
  • Peso: 166 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Sortim de l'UCI ESTRADA / MILIAN

D’aquesta crisi sanitària n’hem de sortir més conscienciades que mai de la importància de disposar d’un sistema sanitari totalment públic.

Editorial:
Ilustrador:
Mari Fouz
Colección:
ASSAIG
Materias:
ENSAYO ACTUAL;
ISBN:
978-84-16855-80-3
EAN:
9788416855803
Precio:
11.54 €
Precio con IVA:
12.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

La pandèmia de la Covid-19 ens ha abocat a una vivència distòpica sense precedents. Amb milions d’infectats i centenars de milers de morts arreu del món, la majoria de sistemes sanitaris s’han vist col·lapsats. D’aquesta crisi sanitària n’hem de sortir més conscienciades que mai de la importància de disposar d’un sistema sanitari totalment públic, capaç de fer front a les necessitats quotidianes que deriven de la societat injusta en què vivim i, alhora, poder afrontar crisis extraordinàries com la de la Covid-19. Aquest llibre és una eina que ens ajuda a entendre com hem arribat fins aquí, mostra el veritable rostre d’un sistema sanitari que ja havia sigut retallat i privatitzat i desplega una proposta de treball per caminar cap a un nou model realment públic i al servei de la gent.

El libro en los medios

"Tots els responsables de Salut han tingut la mateixa vocació d"aprimar tot el que era de gestió pública"

16/07/2020

Laia Estrada i Xavier Milian plantegen a "Sortir de l"UCI" (Tigre de Paper) un model alternatiu a l"actual sistema sanitari català, que refusen per la creixent pèrdua de pes de la gestió pública directa i el deteriorament del servei. Parlem amb ells sobre el que exposen al llibre.

Autor: Estrada, Laia

Llicenciada en Ciències Ambientals i màster en Estudis Territorials i de la Població. És autora de Des de totes les trinxeres, a primera línia de foc (Lo Diable Gros, 2019). També ha col·laborat en diversos llibres col·lectius, com ara En defensa d’Afrodita (Tigre de Paper, 2013) i Terra de ningú (Pol·len, 2017). Ha participat en el moviment feminista i pel dret a l’habitatge. També és membre del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona i del Grup de Treball Nacional sobre Sanitat de la CUP, formació de la qual és regidora a l’Ajuntament de Tarragona des del 2015.

Autor: Milian, Xavier

Doctor en Dret. Llicenciat en Història i Periodisme. Màster en Ciències Polítiques i Dret Públic. Postgrau en Models de Participació i Gestió Democràtica. És autor del llibre El poder del poble (Sembra Llibres, 2019) i coordinador de la publicació L’incendi perdurable d’Andreu Nin (Lo Diable Gros, 2017). Ha estat assessor del grup municipal de la CUP a Reus, que va denunciar el Cas Innova, i membre del Grup de Treball Nacional sobre Sanitat de la formació.


Otras imágenes del libro