Buscador de libros

Busqueda avanzada
Temps de tardor: portada
  • N° páginas : 36
  • Medidas: 210 x 280 mm.
  • Peso: 435 gr
  • Encuadernación: Carton‚
Descargar Ficha Enviar Ficha

Temps de tardor PASAMAR,CONCHA

Un llibre de descobriment; una oda a la bellesa. Un àlbum sobre la tardor per a la tardor

Editorial:
Traductor:
Xavier Basora
Ilustrador:
Concha Pasamar
Colección:
ILUSTRADOS
Materia BIC:
Álbumes ilustrados
Edad recomendada:
Edad de interés: a partir de 6 años
ISBN:
978-84-18284-08-3
EAN:
9788418284083
Precio:
14.90 €
Precio con IVA:
15.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Un lleu canvi en la llum del capvespre, el lleuger estremiment que provoca una alenada d’aire més fresc, un nou matís en el to de les fulles…: hi ha petits senyals al nostre voltant que parlen del fluir dels dies. En el xiuxiueig gairebé inaudible són de vegades capaços –n’hi ha prou amb mantenir-se alerta– de guiar la nostra atenció cap a l’humil miracle del que és quotidià.

Temps de tardor és un àlbum atemporal que recorre la bellesa dels moments aparentment insignificants i anima subtilment a viure’ls des d’una mirada atenta al present.


Aquesta consciència del que és petit que aconsegueix suspendre la fugacitat de l’instant es presenta aquí en un breu itinerari pels estímuls i les sensacions que l’arribada de la tardor provoca en la protagonista. Els canvis en l’entorn i la natura, que modifiquen també les nostres rutines diàries, es presenten en un llenguatge poètic, amb il·lustracions en les quals els colors es dosifiquen i acompanyen un dibuix àgil i expressiu amb carbonet. La paleta càlida i la tècnica natural reforcen així formalment el sentit dels textos que, sense esmentar-ho, es dirigeixen al fet que viure és un recorregut en el temps, i aquest no és sinó una successió de petits presents plens de sentit. 


Autor: Pasamar_, Concha

Autora nascuda a Pamplona, doctora en Lingüística Hispànica, llicenciada en Filologia i Història i professora de Llengua en Filologia Hispànica, que s’ha retrobat amb la il·lustració fa pocs anys. En aquest temps ha cursat diferents tallers amb alguns dels il·lustradors més notables (Marián Lario, Noemí Villamuza, Iratxe López de Munain, Pablo Auladell, Marco Somá) i ha desenvolupat una sòlida carrera com a autora i il·lustradora. Ha publicat una desena de títols com a il·lustradora i com a autora/il·lustradora amb diferents editorials: Cuento de Luz, Litera, Kalandraka o bookolia. El 2019 va obtenir el Premi Fundación Cuatrogatos pel seu primer títol d'autoria íntegra: "Cuando mamá llevaba trenzas" / "Quan la mare portava trenes" (bookolia, 2018). El 2021 va repetir premi Fundación Cuatrogatos pel seu títol "Tiempo de otoño" / "Temps de tardor" (bookolia, 2020), també d'autoria completa (text i il·lustració). El 2022, el seu treball com a il·lustradora a "Romances de la Rata Sabia" (bookolia, 2021) va ser guardonat amb el premi Fundación Cuatrogatos. A més, aquest títol ha obtingut el primer premi al llibre millor infantil editat de 2021 atorgat pel Ministeri de Cultura. El seu da

Libros relacionados


Otras imágenes del libro


Recomendado por las siguientes librerías

LA CENTRAL,