Buscador de libros

Busqueda avanzada
UNA FAMÍLIA AMERICANA: portada
  • N° páginas : 310
  • Medidas: 210 x 140 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Tapa blanda
Descargar Ficha Enviar Ficha

UNA FAMÍLIA AMERICANA VANCE,J.D.

La gran novel·la americana no és una novel·la

Editorial:
Traductor:
Albert Torrescasana i Flotats
Colección:
PAUSA
Materias:
BIOGRAFIAS AUTOBIOGRAFIAS Y MEMORIAS;
Materia BIC:
SOCIEDAD Y CULTURA: GENERAL
ISBN:
978-84-16915-55-2
EAN:
9788416915552
Precio:
21.11 €
Precio con IVA:
21.95 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Una família americana explica al món la història de tres generacions de hillbillies. El que la majoria de nord-americans anomenen hillbillies, rednecks o escòria blanca, per a Vance, són veïns, família i amics. Gent blanca, pobra i de classe treballadora que ara és castigada amb severitat per la desindustrialització. Persones desmoralitzades, ressentides i radicalitzades, addictes a la desesperança. Són els qui van fer president Trump. Una família americana retrata de manera colpidora la lluita íntima de J. D. Vance contra la inèrcia i l’abandonament, i esdevé alhora una elegia implacable per un món que s’acaba i una oda pels valors ancestrals de la seva cultura —l’amor propi i la disciplina que Jordi Graupera assenyala al pròleg.

El libro en los medios

"Una familia americana" (Ara Llibres) L"aparador - L"Avenç, 1 agost 2018

01/08/2018

Gent blanca, pobra i de classe treballadora que ara és castigada amb severitat per la desindustrialització. Persones desmoralitzades, ressentides i radicalitzades, addictes a la desesperança. Són els qui van fer president Trump.

Descargar

"Les bones novel·les no fan vacances" (Amsterdam) Nació Digital, 1 juliol, 2018

01/07/2018

Una família americana retrata de manera colpidora la lluita íntima de J. D. Vance contra la inèrcia i l’abandonament, i esdevé alhora una elegia implacable per un món que s’acaba i una oda pels valors ancestrals de la seva cultura —l’amor propi i la disciplina que Jordi Graupera assenyala al pròleg.

"Una elegia plena d’amor per l’escòria blanca d’Amèrica" (Amsterdam) Ara Llegim, 30 juny 2018

30/06/2018

Una família americana explica al món la història de tres generacions de hillbillies.

"Una elegia plena d"amor per l"escòria blanca d"Amèrica" (Amsterdam) Ara Llegim, 30 juny 2018

30/06/2018

Una família americana explica al món la història de tres generacions de hillbillies. El que la majoria de nord-americans anomenen hillbillies, rednecks o escòria blanca, per a Vance, són veïns, família i amics.

Descargar

"Quan tens una bona història per explicar" (Ara Llibres) elnacional,cat, 5 juny 2018

05/06/2018

Una família americana explica al món la història de tres generacions de hillbillies. El que la majoria de nord-americans anomenen hillbillies, rednecks o escòria blanca, per a Vance, són veïns, família i amics.

Autor: VANCE, J.D.

(Middleton, 1984) Va nàixer en una família que poc a poc es va anar desestructurant a causa de la drogadicció dels seus pares, fins al punt que després de l'abandonament del seu pare, i l'addicció a l'heroïna de la seva mare, va desembocar que la tutela d'ell i la seva germana l'assumissin els seus avis. Finalment, un cop finalitzada l'escola secundària, es va allistar als Marines. Ara, graduat per la Universitat d'Ohio i la de Dret de Yale, treballa d'inversor a Silicon Valley.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro