Buscador de libros

Busqueda avanzada
Una illa en el cel · An Island in the sky: portada

Primer capítulo / Extracto

  • N° páginas : 320
  • Medidas: 225 x 135 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Una illa en el cel · An Island in the sky KIRKUP, JAMES

Edició bilingüe anglès-català de l'obra que el prolífic i polifacètic James Kirkup va dedicar a les valls d'Andorra

Editorial:
Traductor:
Txema Díaz-Torrent
Colección:
POESIA
Materia BIC:
POESÍA
ISBN:
978-99920-65-25-9
EAN:
9789992065259
Precio:
19.18 €
Precio con IVA:
19.95 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

An Island in the Sky (2004) és una recopilació de poemes esparsos, escrits sota influències nipones de cosmovisió zen, corresponents a l’últim període creatiu de James Kirkup. En aquests poemes tracta principalment de fenòmens naturals percebuts des de la soledat del seu reducte d’Encamp, la vila andorrana on va residir. L’autor combina vers lliure amb tankes i haikus en què retrata verals andorrans i descriu experiències que no tenen res a veure amb el Principat d'Andorra.

Autor: Gibert, Manel

Manel Gibert Vallès és filòsof, docent i escriptor. Autor de Vertigen (vint-i-set contes dintre d’un laberint) (Editorial Límits) i dels reculls de poesia Pluja (Edicions del Diari d’Andorra) i, editats per Editorial Andorra, Quadern d’Arans (una suite de tankes i haikus), Blaus a la deriva, A l’ombra del solstici i Al sol que bat la penya. Ha dedicat escrits a l’artista Ángel Camino en diferents volums impresos, com ara Ceci n’est pas une cremallera i En el camí… i encara aprenc. En la faceta de fotògraf, ha exposat en mostres individuals i col·lectives i ha publicat treballs en mitjans diversos, per exemple a la revista Portella (Andorra Lletres Arts). Ha prologat, entre d’altres, el catàleg Madriu 8.8, de Jaume Riba i Àlex Tena, i el llibre Poètica de la imatge-s poètiques, de Pep Aguareles. A Anem Editors: Una illa en el cel · An Island in the Sky, de James Kirkup («James Kirkup: el poeta errant»), i Poemes de Sispony · Poeta confinat, de Nacho Mayo («Temps, pols i aire»).

Autor: Kirkup, James

James Kirkup (1918-2009) va ser un prolífic poeta anglès que es va retirar a Andorra el 1988. Va escriure narrativa, dramatúrgia i assaig: contes, novel·les, ficció escènica, guions audiovisuals, literatura de viatges, autobiografies, articles i recensions. Va signar també nombroses versions i traduccions literàries, i va cultivar incessantment el gènere líric. Dins la cinquantena de poemaris que va publicar, tot i que les dosis de perícia i compulsió no sempre són equilibrades, hi aflora un talent extraordinari que no ha estat prou reconegut.


Otras imágenes del libro