Buscador de libros

Busqueda avanzada
Una vida violenta - CAT: portada

Pasolini i l’esperança de la Roma proletària [Ver]

Book-Trailer [Ver]

Web Libro [Ver]

  • N° páginas : 416
  • Medidas: 127 x 200 mm.
  • Peso: 400 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Una vida violenta - CAT PASOLINI, PIER PAOLO;

Pasolini desplega la llengua de la societat marginal dels anys cinquanta per explicar una història –violenta i dura, tràgica i valenta– voluntàriament diferent de la Itàl

Editorial:
Traductor:
Pau Vidal
Ilustrador:
Patricia Cruz
Colección:
L'AGULLA DAURADA
Materia BIC:
Italia
Materia BIC:
Historia de posguerra del siglo xx: c. 1945-c. 2000
Materia BIC:
Pobreza y desempleo
ISBN:
978-84-19515-01-8
EAN:
9788419515018
Precio:
18.27 €
Precio con IVA:
19.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Una vida violenta, publicada originàriament l’any 1959, és l’obra amb la qual culmina l’etapa literària de Pier Paolo Pasolini, anterior a la seva dedicació al cinema, i és considerada com un dels títols principals de la narrativa italiana de postguerra.


Ambientada en el baix proletariat romà dels anys cinquanta, la novel·la ressegueix la història d’en Tommaso –personatge creat de forma magistral–, un jove delinqüent dels suburbis romans en l’etapa de formació d’una consciència pròpia, i al qual espera un tràgic destí.


La història d’en Tommaso, narrada d’una forma crua i realista, evidencia la pietat i l’amor de l’autor per un món marginal.

 

«Una novel·la lúcida i despiadada, sobre les persones i els fets, dels ambients i de la fatalitat.»

Carlo Emilio Gadda, escriptor.

Autor: Pasolini, Pier Paolo

(Bolonya, 1922 - Òstia, Roma, 1975) Escriptor, poeta i director de cinema italià, considerat un dels intel·lectuals més destacats del segle XX. Va publicar una llarga llista de novel·les, poemaris i assajos, que el situaren a primera línia de la literatura italiana de postguerra. Als anys seixanta va iniciar una exitosa i controvertida carrera com a director de cinema. Les seves obres, tant literàries com cinematogràfiques, reflecteixen les contradiccions de la Itàlia de postguerra i el pas del feixisme a la democràcia. Juxtaposant les polèmiques sociopolítiques amb un examen crític de les qüestions sexuals tabús, el corpus de la seva obra constitueix una forta crítica als valors petitburgesos. Pasolini va ser assassinat a Òstia l’any 1975. Les circumstàncies de la seva mort encara no han estat aclarides.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro