Buscador de libros

Busqueda avanzada
Viatge entre dos mons: portada
  • N° páginas : 132
  • Medidas: 140 x 210 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Viatge entre dos mons DE SEMIR,BLANCA

Quan sabem que no tots els habitants de la Terra no hi han nascut

Editorial:
Colección:
NARRATIVES
Materia BIC:
FICCIÓN MODERNA Y CONTEMPORÁNEA
ISBN:
978-84-19571-14-4
EAN:
9788419571144
Precio:
15.38 €
Precio con IVA:
16.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

No tots els habitants de la Terra hi han nascut. Només cal anar al Penedès per comprovar-ho. Hi trobarem la Run, originària del planeta Baged, d’una galaxia llunyana, més alta que nosaltres però amb un cor semblant. Vol saber com són els terrícoles, i s’integra en una comunitat en què el conreu de la vinya és sagrat. Hi coneixerà tot de persones amb qui establirà, amb tots els matisos pertinents, una relació ben estreta. Val la pena estar al cas de com ens veu, perquè potser gràcies a la seva mirada aprendrem a valorar-nos una mica més. 

Amb el seu debut com a novel·lista, Blanca de Semir ens regala amb Viatge entre dos mons una obra molt peculiar, i molt personal, que ens permet acompanyar uns personatges que ens enamoren en el seu camí de recerca de les coses importants. El seu punt de vista, bondadós, ens fa pensar que la reflexió i l’acció, ben orientades, ens poden fer més habitable aquest planeta. 

Autor: de Semir, Blanca

Nascuda a Barcelona l’any 1961, viu des del 1996 a l’Alt Penedès, entre vinyes. És llicenciada en Filosofia i la seva passió és l’art, en especial la literatura, la pintura i el cinema. Ha fet cursos de disseny i de doblatge, i també de creació literària, impartits per l’escriptora Muriel Villanueva. Ha exposat les seves peces a Barcelona, Menorca, Sant Sadurní d’Anoia i Torrelavit. Ha escrit poesia, relats breus i contes infantils. 'Viatge entre dos mons' és la primera novel·la que publica.


Otras imágenes del libro