Buscador de libros

Busqueda avanzada
Vida Interior: portada
  • N° páginas : 144
  • Medidas: 142 x 210 mm.
  • Peso: 0 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Vida Interior ARTIGAS CATASSUS,ROSA

Sort de la flama d'amor que ens il·lumina.

Editorial:
Colección:
POESIA
Materia BIC:
Poesía de poetas individuales
Edad recomendada:
Edad de interés: a partir de 12 años
ISBN:
978-84-126829-9-1
EAN:
9788412682991
Precio:
13.94 €
Precio con IVA:
14.50 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

El poemari Vida Interior esdevé l'expressió dels pensaments i les emocions que no gosem comunicar als altres, sovint ni a les persones més estimades.

Conté poemes íntims relacionats sobretot amb l'enamorament i, no caldria sinó, amb la dimensió àmplia de l'amor: l'amor motor de la vida, consol de la desesperació, l'amor platònic, l'amor de mare, l'amor de Déu... Són una part de nosaltres intangible, paralel·la a la vida que es pot veure i tocar. Fins al dia en què decidim compartir-la amb els altres. Fins al dia en què ens adonem que no és res de l'altre món.

Autor: Artigas Catassús, Rosa

(Barcelona, 1939) és llicenciada en Filologia catalana a la Universitat de Barcelona. Ha treballat a la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya en la planificació de l'ensenyament de la llengua als adults. Fruit de l'especialització en la llengua d'ús, a més de nombrosos títols, ha publicat "El domini textual. Un model de funcionament del discurs per a l'ensenyament de la llengua (2017)". Darrerament, ha donat a conèixer els seus poemaris: "Rosa mística (2018)", "Galeria de retrats (2020)" i Del mar i altres poemes (2021). Així com poemes en un parell d'antologies.


Otras imágenes del libro