Buscador de libros

Busqueda avanzada
L'espai blanc: portada

Article revista Visat [Ver]

Entrevista amb l'autoraq [Ver]

  • N° páginas : 132
  • Medidas: 127 x 200 mm.
  • Peso: 180 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

L'espai blanc PARRELLA, VALERIA

'L’espai blanc' és el relat del temps d’una espera incerta d’una mare soltera amb una criatura prematura.

Editorial:
Traductor:
Sara Serrano
Ilustrador:
Patricia Cruz
Colección:
L'AGULLA DAURADA
Materia BIC:
Italia
Materia BIC:
Feminismo y teoría feminista
Materia BIC:
Embarazo, parto y cuidados del bebé
ISBN:
978-84-19515-13-1
EAN:
9788419515131
Precio:
18.27 €
Precio con IVA:
19.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

L’espai blanc és el temps d’espera i incertesa d’una mare. Són tres mesos en què la vida i la mort, l’esperança i la por esdevindran dues cares de la mateixa moneda. 

La Maria té quaranta-dos anys i és professora en una escola nocturna de Nàpols, on una humanitat descarrilada lluita per obtenir el graduat escolar. Quan ja no hi comptava, es queda embarassada d’un home amb qui ha mantingut una relació esporàdica i dona a llum una criatura prematura. Durant tres mesos, a l’altra banda de la porta de la incubadora, la Maria veurà passar les hores com una seqüència de possibilitats entre el naixement i la mort. 

Narrada amb una veu preciosa i rebel, L’espai blanc és la història d’una maternitat divergent que comença com un relat de solitud i silenci, però que a poc a poc, es transformarà en un càlid cor de personatges en una Nàpols a cavall, també, de l’esperança i la desesperació. 


Autor: Parrella, Valeria

(Nàpols, 1974) Amb una vintena de llibres publicats i nombrosos reconeixements, Valeria Parrella és una de les escriptores més rellevants de la literatura italiana actual. El seu estil absorbent, visceral i tragicòmic ha revolucionat les lletres italianes i ha creat escola. La seva obra explora l’horitzó de les dones que lluiten contra el destí propi, dones combatives, determinades i complexes que construeixen un llenguatge compartit. Ambientades a Nàpols, les seves històries es tornen universals en indagar en les misèries, les incerteses i les debilitats humanes. La seva primera novel·la, L’espai blanc, va rebre el Premi Basilicata i es va convertir en un fenomen literari. Tot i haver estat traduïda a diverses llengües, fins ara era una escriptora inèdita en català.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro