Buscador de libros

Busqueda avanzada
Les gambes, com preparar-les 10 vegades: portada
  • N° páginas : 20
  • Medidas: 150 x 220 mm.
  • Peso: 10 gr
  • Encuadernación: Grapado
Fichero adjunto Descargar Ficha Enviar Ficha

Les gambes, com preparar-les 10 vegades TORRENT QUETGLAS,MARGARITA

Les gambes reuneixen dues característiques esencials del marisc: la seva carn, i el seu fort sabor de mar que es transfereix als plats dels quals formen part.

Editorial:
Ilustrador:
Jover Armengol, Lluisa
Colección:
PRODUCTES DE MERCAT - CAT
Materia BIC:
Cocina general y recetas
ISBN:
978-84-122814-0-8
EAN:
9788412281408
Precio:
6.68 €
Precio con IVA:
6.95 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

“Des del punt de vista culinari, les gambes reuneixen dues característiques del marisc que no sempre van juntes: la seva carn, que fa que puguin ser l’element principal del plat (gambes a la planxa, amb cava, amb allada...); i la seva capacitat de transferir el seu fort sabor de mar als plats dels quals formen part (paelles, suquets, pollastre amb gambes...).”


Autor: Torrent Quetglas, Margarita

Margarita Torrent i Quetglas (Ciutadella de Menorca, 1945) és llicenciada en Filosofia i doctora en Biologia. S'ha dedicat a la recerca en el camp de la Biologia i ha publicat diversos articles científics. Es va iniciar en la cuina casolana a Menorca, a casa, amb la seva mare. En venir a estudiar a Barcelona, el ritme de vida i la falta de temps van determinar la seva evolució de la cuina reposada a una cuina més ràpida i poc complicada, sense abandonar, però, el seu aire casolà i l'objectiu de fer un menjar saludable, a bon preu i variat.


Otras imágenes del libro