Buscador de libros

Busqueda avanzada
Llum i el no-res, la: portada

Primer capítulo / Extracto [Ver]

  • N° páginas : 48
  • Medidas: 160 x 200 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Llum i el no-res, la CLAPES,ANTONI

Amb pròleg de Josep M. Sala-Valldaura, el llibre conté trenta-quatre poemes d'Antoni Clapés i dues il·lustracions del pintor francès Maurice Maillard.

Editorial:
Colección:
MITILENE
Materias:
POESIA;
ISBN:
978-84-95623-88-1
EAN:
9788495623881
Precio:
11.54 €
Precio con IVA:
12.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

«La llum i el no-res té la fragilitat dels versos trencats. Llegeixes les seves paraules com a miques d’un vidre trobat a mig camí, conscient que una part de l’ampolla ha caigut daltabaix del cingle. Que hi ha trossos del poema embolcallats amb silenci. Velar / revelar. El coneixement rau en el dubte, i la poesia, doncs, en els buits que mostra sense acabar d’emplenar. Per damunt de tota l’obra d’Antoni Clapés i per davall de cada text seu, el lector reconeix, inconfusibles i fortes en el seu quequeig tipogràfic, rítmic i sintàctic, una veu, una poesia i una poètica.» (Del pròleg del llibre)

Autor: Clapés, Antoni

Clapés, Antoni

(Sabadell, 1948) és poeta, traductor i editor. Ha publicat més d’una vintena de llibres, entre els quals in nuce (2000), Destret (2003), Alta Provença (2005) i Miro de veure-hi (2007). La seva poesia representa una meditació sobre l’ésser i l’esdevenir (l’escriptura i el llenguatge). També ha reflexionat sobre aquests conceptes en Converses amb Carles Hac Mor i en exposicions. Ha estat traduït i editat a l’espanyol, francès, anglès, italià, portuguès, alemany i àrab. I ha traduït poesia del francès (Brossard, Beausoleil, Char, Collobert, Bobin) i de l'italià (Civitareale). Col·labora a Reduccions, Avui, La Vanguardia, The Barcelona Review, Transversal i Caràcters. Des de 1989 dirigeix Cafè Central, editorial al servei de la poesia.