Buscador de libros

Busqueda avanzada
Florence Nightingale, La dama del llum: portada
  • N° páginas : 64
  • Medidas: 240 x 170 mm.
  • Peso: 315 gr
  • Encuadernación: Carton‚
Descargar Ficha Enviar Ficha

Florence Nightingale, La dama del llum VV.AA

Cinquè títol de la col·lecció Mamut Llest que ofereix còmics dedicats a la ciència i als científics, per a infants a partir dels 9-10 anys.

Editorial:
Traductor:
Xavier Beltrán
Colección:
MAMUT LISTO
Materia BIC:
Cómics y novelas gráficas
Edad recomendada:
EDAD/NIVEL DE INTERÉS
ISBN:
978-84-1371-426-4
EAN:
9788413714264
Precio:
11.54 €
Precio con IVA:
12.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Florence Nightingale, a més de precursora de la infermeria contemporània, tal i com s’exerceix avui dia, va ser una matemàtica destacada i va aplicar els seus coneixements d’aquesta disciplina en l’estadística epidemiològica i sanitària, la qual cosa va servir per salvar milers de vides a la guerra de Crimea. El seu treball capdavanter en el camp de la infermeria va servir d’inspiració a Henri Durant, fundador de la Creu Roja i artífex de les propostes humanitàries recollides en la convenció de Ginebra. L’any 1907 va ser la primera dona a rebre l’Ordre del Mèrit del Regne Unit.

Autor: Pérez Zarzo, José (CAT)

José Pérez Zarzoso, "Zarzo" (Sogorb, 1979). Ha treballat en camps com el disseny gràfic, la il·lustració, l'animació o el còmic. En l'àmbit del còmic va col·laborar en toms com: "Mekatz" (2011), "Katzvengers" (2012), "Internet Katzplorer" (2013). També ha publicat diversos còmics relacionats amb la música surf: "Five fingers with Parasol" (2012), "Five Fingers with Parasol. Beyond the retrofuture" (2013) i "Five Fingers with Parasol. Surfing bullets" (2017). Al costat d'altres autors ha col·laborat en àlbums com "Valentia" (2012, Norma Editorial) i "De Mort" (2016, GP Edicions).

Autor: Selvi, Santi (CAT)

Santiago Selvi Nácher (València, 1973) és Llicenciat en Ciències Matemàtiques i Màster en Recerca de Didàctica de la Ciència. Actualment és doctorand en Història de la Ciència i Comunicació Científica. Com a guionista de còmics, publica l'àlbum col·lectiu VALENTIA, Norma Editorial, en el qual exerceix funcions de coordinador i de guionista de cinc de les històries, al costat dels dibuixants: Paco Roca, Joan Marín, Baltasar Castillo, Alberto Sanz i César Sebastià.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro