Buscador de libros

Busqueda avanzada
Galois, el matemàtic rebel: portada
  • N° páginas : 64
  • Medidas: 240 x 170 mm.
  • Peso: 315 gr
  • Encuadernación: Tapa dura
Descargar Ficha Enviar Ficha

Galois, el matemàtic rebel PEREZ / SELVI

Mamut llest és una col·lecció de còmics sobre ciència i científics, perquè sense ells la vida seria molt diferent!

Editorial:
Traductor:
Xavier Beltran
Colección:
CATALAN
Materia BIC:
Cómics y novelas gráficas
ISBN:
978-84-18101-35-9
EAN:
9788418101359
Precio:
9.62 €
Precio con IVA:
10.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Évariste Galois, que va morir tràgicament en un duel quan tenia vint anys, va ser una gran sensació a França, malgrat la seva curta vida. De fet, li devem la famosa teoria de Galois, que va influir en tota una branca de les matemàtiques contemporànies. Zarzo i Santi Selvi repassen en aquest llibre, Galois, el matemàtic rebel, la vida i les vicissituds, les amistats, els èxits, les esperances decebudes, el compromís polític i l'entusiasme revolucionari d'aquest geni matemàtic.

Autor: Pérez Zarzo, José (CAT)

José Pérez Zarzoso, "Zarzo" (Sogorb, 1979). Ha treballat en camps com el disseny gràfic, la il·lustració, l'animació o el còmic. En l'àmbit del còmic va col·laborar en toms com: "Mekatz" (2011), "Katzvengers" (2012), "Internet Katzplorer" (2013). També ha publicat diversos còmics relacionats amb la música surf: "Five fingers with Parasol" (2012), "Five Fingers with Parasol. Beyond the retrofuture" (2013) i "Five Fingers with Parasol. Surfing bullets" (2017). Al costat d'altres autors ha col·laborat en àlbums com "Valentia" (2012, Norma Editorial) i "De Mort" (2016, GP Edicions).

Autor: Selvi, Santi (CAT)

Santiago Selvi Nácher (València, 1973) és Llicenciat en Ciències Matemàtiques i Màster en Recerca de Didàctica de la Ciència. Actualment és doctorand en Història de la Ciència i Comunicació Científica. Com a guionista de còmics, publica l'àlbum col·lectiu VALENTIA, Norma Editorial, en el qual exerceix funcions de coordinador i de guionista de cinc de les històries, al costat dels dibuixants: Paco Roca, Joan Marín, Baltasar Castillo, Alberto Sanz i César Sebastià.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro