Buscador de libros

Busqueda avanzada
L'últim Marx: portada
  • N° páginas : 232
  • Medidas: 145 x 225 mm.
  • Peso: 267 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

L'últim Marx MUSTO,MARCELLO

Una revaloració innovadora dels darrers escrits i els últims anys de Marx.

Editorial:
Traductor:
Aurora Ballester
Ilustrador:
Elias Taño
Colección:
ASSAIG
Materia BIC:
Marxismo y comunismo
Materia BIC:
Economía política
ISBN:
978-84-16855-94-0
EAN:
9788416855940
Precio:
16.35 €
Precio con IVA:
17.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

En els darrers anys de la seva vida, Karl Marx va expandir la seva recerca cap a noves direccions; va estudiar les descobertes antropològiques més recents, va analitzar les formes comunes de propietat en les societats precapitalistes, va donar suport al moviment populista rus i va expressar crítiques a l’opressió colonial a l’Índia, Irlanda, Algèria i Egipte.

Amb 'L’últim Marx', Marcello Musto reivindica una revaloració de les últimes obres del pensador i posa en valor els escrits inèdits o anteriorment negligits. Aquest volum convida els lectors a reconsiderar la crítica de Marx al colonialisme europeu, les seves idees sobre les societats no occidentals i les seves teories sobre la possibilitat d’una revolució en països no capitalistes.

Autor: Musto, Marcello

Marcello Musto és catedràtic de Sociologia a la Universitat York (Toronto), i és reconegut a nivell mundial com un dels autors que ha fet contribucions significatives en la recuperació dels estudis marxians durant l’última dècada. Com a autor, els seus llibres més importants comprenen Another Marx (Bloomsbury, 2018) and L’últim Marx (Tigre de Paper, 2021). En la seva faceta com a editor, destaquen Tras las huellas de un fantasma (Siglo XXI, 2011); Los Grundrisse de Karl Marx (Fondo de Cultura Económica, 2018); De Regreso a Marx (Bellaterra, 2020); ¡Trabajadores del mundo, uníos! (Bellaterra, 2022); Marx’s Capital after 150 Years (Routledge, 2019); Karl Marx’s Writings on Alienation (Palgrave, 2021); Rethinking Alternatives with Marx (Palgrave, 2021); i Marx and Le Capital (Routledge, 2022). Els seus escrits, disponibles a www.marcellomusto.org, s’han publicat en vint-i-cinc llengües d’arreu del món. Musto també és l’editor de la sèrie de llibres Marx, Engels, Marxisms (Palgrave) i Critiques and Alternatives to Capitalism (Routledge).

Libros relacionados


Otras imágenes del libro