Buscador de libros

Busqueda avanzada
The Marx revival: portada
  • N° páginas : 460
  • Medidas: 145 x 225 mm.
  • Peso: 600 gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

The Marx revival MUSTO, MARCELLO

Escrita per experts internacionals en un estil clar i accessible per a un públic molt ampli, aplega les interpretacions contemporànies més interessants de l'obra de Marx

Editorial:
Traductor:
Lourdes Bigorra
Ilustrador:
Elias Taño
Colección:
ASSAIG
Materia BIC:
Ciencias políticas y teoría
Materia BIC:
Marxismo y comunismo
Materia BIC:
Economía política
ISBN:
978-84-18705-40-3
EAN:
9788418705403
Precio:
21.15 €
Precio con IVA:
22.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

El planeta està patint problemes greus a causa del capitalisme. Arreu del món, Karl Marx, alliberat de les cadenes del «socialisme real», és redescobert com un pensador que ens va proporcionar una crítica penetrant. 'The Marx Revival' és la guia de les idees de Marx més completa i moderna d’ençà de la caiguda del mur de Berlín. Escrita per experts internacionals en un estil clar i accessible per a un públic molt ampli, aplega les interpretacions contemporànies més suggeridores de l’obra de Marx. Presenta el que realment va escriure sobre 18 temes clau, que són àrees que requereixen una actualització pels canvis esdevinguts des de finals del segle xix, juntament amb els motius pels quals segueixen sent tan rellevants. Un recull indispensable per als especialistes i les noves generacions.

Autor: Musto, Marcello

Marcello Musto és catedràtic de Sociologia a la Universitat York (Toronto), i és reconegut a nivell mundial com un dels autors que ha fet contribucions significatives en la recuperació dels estudis marxians durant l’última dècada. Com a autor, els seus llibres més importants comprenen Another Marx (Bloomsbury, 2018) and L’últim Marx (Tigre de Paper, 2021). En la seva faceta com a editor, destaquen Tras las huellas de un fantasma (Siglo XXI, 2011); Los Grundrisse de Karl Marx (Fondo de Cultura Económica, 2018); De Regreso a Marx (Bellaterra, 2020); ¡Trabajadores del mundo, uníos! (Bellaterra, 2022); Marx’s Capital after 150 Years (Routledge, 2019); Karl Marx’s Writings on Alienation (Palgrave, 2021); Rethinking Alternatives with Marx (Palgrave, 2021); i Marx and Le Capital (Routledge, 2022). Els seus escrits, disponibles a www.marcellomusto.org, s’han publicat en vint-i-cinc llengües d’arreu del món. Musto també és l’editor de la sèrie de llibres Marx, Engels, Marxisms (Palgrave) i Critiques and Alternatives to Capitalism (Routledge).

Libros relacionados


Otras imágenes del libro