Buscador de libros

Busqueda avanzada
TOT HA DE CANVIAR - CAT: portada
  • N° páginas : 308
  • Medidas: 210 x 143 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación:
Descargar Ficha Enviar Ficha

TOT HA DE CANVIAR - CAT AVILA / HORVAT

Tot ha de canviar!, reuneix destacats intel·lectuals de tot el món per presentar una anàlisi rica i matisada d'alternatives progressistes arran de la pandèmia Covid-19.

Traductor:
Elena Ordeig
Colección:
CICLOGENESI
Materia BIC:
Cuestiones y debates éticos
Materia BIC:
Sociología
Materia BIC:
Crisis y desastres económicos y financieros
ISBN:
978-84-17925-58-1
EAN:
9788417925581
Precio:
21.06 €
Precio con IVA:
21.90 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Tot ha de canviar! reuneix destacats comentaristes de tot el món per presentar una anàlisi rica i matisada de possibilitats progressives arran de la pandèmia Covid-19.

En aquestes pàgines hi trobareu veus influents, que van des de Roger Waters a Noam Chomsky, Slavoj Žižek a Saskia Sassen. Gael García Bernal, Brian Eno i Larry Charles examinen les conseqüències més culturals i artístiques de la pandèmia, tocant temes d’amor, joc, comèdia i temps. Les seves paraules se situen al costat d’anàlisis de les paradoxes i les possibilitats del deute, l’internacionalisme i la solidaritat per part d’Astra Taylor, David Graeber, Vijay Prashad i Stephanie Kelton.

Les creixents mesures de vigilància i control en nom de la salut pública són una preocupació per a molts dels col·laboradors d’aquest llibre, inclosos Shoshana Zuboff i Evgeny Morozov, així com les oportunitats que presenta la crisi per a l’explotació per part de financers, tecnòcrates i l’extrema dreta.

En contra del retorn a la normalitat i, de fet, a la noció que mai hi havia tal cosa, aquestes converses insisteixen en que cal un canvi sistèmic urgent per fer front no només a les pandèmies derivades de la destrucció humana de la natura, sinó també a les incessants febleses de capitalisme global contemporani.


Col·laboradors: Tariq Ali, David Adler, Gael García Bernal, Larry Charles, Noam Chomsky, Brian Eno, Daniel Ellsberg, Kenneth Goldsmith, David Graeber, Johann Hari, Maja Kantar, Stephanie Kelton, Stefania Maurizi, Evgeny Morozov, Maja Pelević, Vijay Prashad , Angela Richter, Saskia Sassen, Saša Savanović, Jeremy Scahill, Richard Sennett, John Shipton, Astra Taylor, Ece Temelkuran, Yanis Varoufakis, Roger Waters, Slavoj Žižek, and Shoshana Zuboff.


És un recull, urgent, de diàlegs el tema del qual abasta l’ampli espectre de transformacions socials i polítiques mundials que afirmen que són necessàries per evitar l’extinció humana en un futur proper. Res no pot ser gaire més urgent que això. JOHN HAWKINS, OpEdNews.com

El llibre reuneix pensadors progressistes per reflexionar sobre el món que s’ha fracturat arrel del coronavirus. Cada pensador aborda un tema, des de l’amor i la tecnologia fins a l’internacionalisme i la creació de diners i deutes, amb el missatge d’organitzar el món d’una manera que beneficiï tothom per igual i acabi amb l’explotació dels pobres pels rics. India Today


Autor: Ávila, Renata

Renata Avila és advocada guatemalenca especialitzada en drets humans i experta en drets digitals. Ha tingut un paper central en l'equip internacional d'advocats que representa el fundador de WikiLeaks, Julian Assange, i el seu personal. Activista en accés al coneixement, forma part del Patronat de Creative Commons i és patró de la Courage Foundation.

Autor: Horvat, Srécko

Srécko Horvat és un filòsof nascut a Croàcia el 1983. Ha publicat més d’una dotzena de llibres, més recentment After the Apocalypse (Polity Press, 2021) i Poetry from the Future (Penguin, 2019) i ha estat actiu en diversos moviments socials. Va ser un dels fundadors del Festival Subversiu de Zagreb i és cofundador de DiEM25.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro