Buscador de libros

Busqueda avanzada
Estripar la terra: portada
  • N° páginas : 160
  • Medidas: 190 x 120 mm.
  • Peso: gr
  • Encuadernación: Rústica
Descargar Ficha Enviar Ficha

Estripar la terra DUNYO I RUHI,POL

Propostes per conèixer i entendre qüestions al voltant de la diversitat, l’equilibri i la sostenibilitat en rebuig a la rendibilitat obsessiva, la pressa i la violència.

Ilustrador:
Andreu Zaragoza
Colección:
CICLOGENESI
Materia BIC:
Pensamiento e ideología ecologista
Materia BIC:
Sostenibilidad
Materia BIC:
Planificación rural
Materia BIC:
Agricultura sostenible
ISBN:
978-84-17925-69-7
EAN:
9788417925697
Precio:
13.46 €
Precio con IVA:
14.00 €

¿Quieres comprar este libro? Busca tu librería más cercana

 

Sinopsis

Estripar la terra exposa les mentides del món rural i fa una reflexió de la percepció enganyosa que tenim de l’entorn rural. Amb paraules rotundes i afirmacions contundents, l’autor rebutja la sobreexplotació, la pressa i la violència contra l’entorn natural, a la vegada que planteja propostes per conèixer i entendre qüestions al voltant de la diversitat, l’equilibri i la sostenibilitat en el món rural.


“L’agricultura va molt més enllà de cultivar aliments i viure de la terra; és una connexió indubtable amb la història de la humanitat i el seu desenvolupament.”

Autor: Dunyó i Ruhí, Pol

Pol Dunyó i Ruhí (Vilassar de Dalt, 1989) és pagès agroecològic de professió i vocació, autodidacte i que treballa amb tracció animal i amb criteris de maneig holístic. És secretari de l'Associació Catalana de Tracció Animal (ACTA). Apassionat de la vida al camp i dels entorns rurals, té el sentiment que estem perdent bona part del que necessitarem en un futur molt immediat. Gaudeix també de la lectura, l’escriptura i la divulgació d’aspectes relacionats amb el seu entorn laboral i el dia a dia del seu ofici.

Libros relacionados


Otras imágenes del libro